joi, 2 aprilie 2009

Creatie si dezvoltare software

Programele PC realizate de AerBit s.r.l. sunt programe de nisa, specifice unor cerinte deosebite ale utilizatorilor. Ele sunt:

BIBLIOTECAR, un program dedicat managementului publicatiilor, atat pentru utilizatori finali cat si pentru institutii sau scoli. Avem implementari in diferite colegii si scoli generale. Acest program a beneficiat observatiile de la bibliotecarii ce lucreaza in bibliotecile respectivelor institutii sau scoli si carora le multumim pe aceasta cale pentru implicare, sa facem un program mai aproape de necesitatile specifice acestui job deosebit, al oamenilor din spatele cartilor.

CDstudio+, un software pentru garantarea ca informatiile ajung doar la persoanele autorizate. Acest program codifica informatia ce va fi salvata pe suport CD, informatie care poate fi vizualizata doar prin rularea unei interfete de decodificare si care in plus, poate fi si parolata. Noua varianta a programului va extinde capacitatile acestuia, pentru a fi independent de mediul de stocare, cat si imbunatatirea rutinelor codare / decodare informatii.

Ambele programe sunt oferite in regim shareware, pentru a fi rulate o perioada de proba, pentru a va convinge de calitatea lor. Ele pot fi descarcate de pe site firma la adresa web http://www.aerbit.ro

Un comentariu: